Energie van Limburg voor Limburgers
Wielrenner

Onze energielevering

...is ver weg van de landelijke prijzenoorlog. Wij kopen slim in voor onze collectieve klantengroep, de bewoners van Limburg. Met onze inkoopstrategie kunnen wij een scherp tarief bieden, want inkoopprijs = verkoopprijs. Omdat wij geen winst maken op de levering van energie, zijn wij objectief en spannen ons dagelijks in zo goedkoop mogelijk energie in te kopen. Ons uitgangspunt is dat alle financiële voordelen, die ontstaan bij het opwekken en leveren van zonne-energie, volledig ten goede komen aan de Limburgse bewoner. Wij doen dit door deze zonne-energie, die in Limburg is opgewekt, tegen eerlijke prijzen in te kopen én te leveren. Door slim in te kopen is onze inkooprijs ook de prijs die jij betaalt voor onze energie! Daar zijn we heel transparant in.

Ons eerlijk advies

...is ver weg van de bangmakerij en onrust. Wij bieden een objectieve ondersteuning bij het nemen van maatregelen om je woning te verduurzamen. Momenteel is de druk groot vanuit de overheid met de boodschap ‘van het gas af’. Wij weten dat we gas nog nodig hebben tijdens de transitie naar duurzame energie. Indien gewenst adviseren wij ook op locatie. Dan maken wij een energiescan waar een realistisch plan uit voortkomt. Hierbij word je niet onnodig op hoge kosten gejaagd. Dit alles realiseren wij samen met Limburgse partners in het advies én in de uitvoering.

Onze groene energieprojecten

...zijn ver weg van buitenlandse ondernemingen. Als Limburgs bedrijf, gevestigd in Limburg bedienen wij onze Limburgse klanten. Wij zijn een lokaal bedrijf en nemen deel aan lokale, groene Limburgse projecten. Alle voordelen uit deze projecten worden meteen doorgegeven aan de bewoners van Limburg. We kopen energie in van lokale producenten van zonne-energie, we nemen deel aan duurzame projecten met de Postcoderoos-regeling, wij stellen onze expertise beschikbaar en leggen verbindingen tussen alle partijen in de energieproductie en -verbruik. Kortom wij zijn jouw toevluchtsoord voor een stabiele energievoorziening!