Duurzaam wonen in Limburg

Wij zorgen voor de verbindingen

Heb je vragen omtrent het verduurzamen van je woning of vastgoed? Wij zijn aanspreekpunt en coördinator, dus alles in één hand! In deze rol van Intermediair+ schakelen wij met producenten, fabrikanten, installateurs en partijen voor het verduurzamen van woningen. Er wordt samengewerkt met ervaren Limburgse partijen in de energiemarkt om een zo goed mogelijke dienstverlening aan te bieden. Wij zijn hierbij de partij die de verbindingen legt.

Verduurzamen op jóuw tempo

Voortaan kun je als particuliere klant goed en eerlijk geïnformeerd worden over je energieverbruik en -besparing. Je kunt bij ons terecht met al je vragen omtrent energie, bijvoorbeeld als je denkt aan zonnepanelen op je dak.

Hiervoor maken wij een grondige analyse van je woonsituatie en energieverbruik. Onze begeleiding vindt met name plaats op afstand. Zo informeren wij jou in detail over de mogelijkheden op jouw dak, wat de voor- en nadelen zijn van zonne-energie op je dak, verwijzen wij naar goede, betrouwbare aanbieders en houden wij contact tijdens de installatie en oplevering. Vervolgens monitoren wij je energieverbruik en -opwek en kunnen we je attenderen op afwijkingen of productie-uitval. Vanzelfsprekend adviseren wij je ook graag over subsidies voor de investeringen van duurzame installaties. 

Onze ondersteuning bij het

verduurzamen van je woning

Analyse van jouw persoonlijke woonsituatie 

Begeleiding tijdens installatie en oplevering

Monitoring van energieverbruik en -opwek 

Samen werken aan beheersbare energiekosten

Het verduurzamen van vastgoed

Heb je vanuit zakelijk oogpunt plannen om vastgoed te verduurzamen? Wij kunnen een dergelijk traject van A tot Z begeleiden. Als eerste verkennen wij welke mogelijkheden er zijn en geven wij inzicht in de voor- en nadelen. Samen kiezen wij de leveranciers en producten uit, begeleiden het EPC-traject en natuurlijk de bouw en oplevering. Ook kunnen we je helpen met het vinden en regelen van de juiste financiering.

In het hele traject sta jij als bewoner of opdrachtgever centraal. Niet alleen vanwege de bouwwerkzaamheden, die natuurlijk goed moeten worden afgestemd, maar ook vanuit de gebruiks- en comfortfunctie.

Neem gerust contact op!

Heb je een vraag, verzoek of opmerking? Neem dan contact op via telefoon tijdens kantooruren of via onderstaand formulier.


Contactgegevens

  • Energiebedrijf Limburg
  • Wycker Grachtstraat 38, 6221 CX Maastricht
  • T 085 401 1373
  • info@energiebedrijflimburg.nl 
  • Kantoortijden: maandag t/m vrijdag van 9:00 uur - 17:00 uur