Jouw Limburgse energie
Skyline Venlo

Bereken je maandbedrag

Vul hier je jaarverbruik in of maak een schatting

Wat is je woon situatie?

arrow right
arrow right

Dit is Energiebedrijf Limburg

In 2 minuten vertellen wij hoe wij te werk gaan en wat ons onderscheidend tarief is. Doe met ons mee, bereken je maandbedrag en stap nu over!

Een transparant aanbod voor jou

​Energiebedrijf Limburg is anders dan de landelijke aanbieders. Natuurlijk door het lokale karakter maar vooral door de open en transparante werkwijze. Je kunt ons niet vinden bij landelijke prijsvergelijkers, maar wij bieden wel zoveel mogelijk transparantie. Binnen een aantal seconden kun je jouw voordeel hierboven berekenen. We werken op basis van vertrouwen, dus we hanteren geen opzegboetes en zetten de inkoopprijs één op één door naar jou. Je betaalt alleen de maandelijkse vaste leveringskosten van €10 voor stroom én gas. Voor ons is een zo laag mogelijk tarief het belangrijkst en dat levert jou meer voordeel op de lange termijn. Bovendien delen we meevallers met jou, als de inkoopprijs daalt van ons unieke Kalenderjaar tarief!

Profiteer van prijsdalingen

Geen keuzestress bij ons want wij hebben één NIEUW tarief voor jou: het Kalenderjaar tarief! Met dit tarief ben je een kalenderjaar lang verzekerd van de scherpste, gemiddelde jaarprijs. 

Het Kalenderjaar tarief is een tarief dat elk jaar wijzigt op 1 januari. Bij ons krijg je de zekerheid dat het tarief een kalenderjaar lang gelijk blijft. En op 1 juli kan het tarief zelfs dalen! De lagere halfjaarlijkse prijs wordt gerealiseerd als we nóg beter hebben kunnen inkopen of als de marktprijzen zijn gedaald.

Wij hebben dus één aanbod voor al onze klanten. Hierdoor kan ons team van inkopers zo slim mogelijk en collectief inkopen: deels op de daghandelsmarkt en deels op de termijnmarkt. En wij geven het voordeel één op één aan onze collectieve klantengroep door!

Jouw voordelen

Kalenderjaar tarief

✓ Inkoop = Verkoop, dus geen winst op de energielevering.

✓ Maximale vrijheid: geen opzegboetes.

✓ Maximale zekerheid: geen prijsstijging in een kalenderjaar, wel daling als we nóg beter hebben ingekocht.

✓ Collectief, dus voordelig voor álle Limburgse bewoners.

Jouw aanbod

Kalenderjaar tarief

Tarievenblad Kalenderjaar tarief

Download hier het tarievenblad met ons Kalenderjaar tarief.

Contractvoorwaarden Kalenderjaar tarief

Download hier de Contractvoorwaarden voor ons variabel Kalenderjaar tarief.

Onze Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Download hieronder de Algemene Voorwaarden voor energielevering Consument.

Kwaliteitscriteria

Kwaliteitscriteria

Download hieronder onze Kwaliteitscriteria.

Gedragscode slimme meters

Sinds 2015 krijgen alle Nederlandse huishoudens van hun netbeheerder een slimme meter aangeboden. Dit zijn meters die op afstand uitleesbaar zijn. Energiebedrijf Limburg vindt het belangrijk dat zorgvuldig met jouw meetdata en privacy wordt omgegaan. Om die reden passen wij de Gedragscode Leveranciers Slimme Meters toe. Deze gedragscode is opgesteld door Energie-Nederland, in aanvulling op de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Een uitgebreide verklaring staat ook in ons privacy statement en hier kun je onze Verklaring Naleving Gedragscode terugvinden.