Limburgse energie van ons samen!

Bereken je maandbedrag

Vul hier je jaarverbruik in of maak een schatting

Wat is je woon situatie?

arrow right
arrow right

Dit is Energiebedrijf Limburg

In 2 minuten vertellen wij hoe wij te werk gaan en wat ons onderscheidend tarief is. Doe met ons mee en stap nu over!

Lekker voordelig en collectief

Een stabiele, slimme, duurzame energievoorziening in Limburg. Die gaan wij realiseren samen met jou en onze partners in de regio! Iedereen kan tegenwoordig energie opwekken en iedereen moet hiervan kunnen meeprofiteren, vinden wij. Door onze deelname aan lokale Limburgse zonne-energie projecten worden de voordelen meteen doorgegeven aan de bewoners binnen de provincie.

Hierbij stellen wij jóuw belang voorop; verduurzaming moet een kostenbesparing opleveren. Daarom introduceren wij ons Kalenderjaar tarief. Met dit tarief ben je een kalenderjaar lang verzekerd van de scherpste jaarprijs, want wij leveren de energie tegen inkoopprijs! Stap ook over en laten we een collectief vormen. Van Vaals tot Venray. Energie van Limburg voor Limburgers.

Jouw voordelen

Kalenderjaar tarief

✓ Inkoop = Verkoop, dus geen winst op de energielevering.

✓ Maximale vrijheid: geen opzegboetes.

✓ Maximale zekerheid: geen prijsstijging in een kalenderjaar, wel daling als we nóg beter hebben ingekocht.

✓ Collectief, dus voordelig voor álle Limburgse bewoners.

Voor één duurzaam Limburg

Energielevering

Wij leveren groene stroom en gas tegen inkoopprijs. De specialisten van Energiebedrijf Limburg zetten zich dagelijks in om zo scherp mogelijk voor jou in te kopen, en zetten die prijs één op één aan je door.

Duurzaam wonen

Heb je vragen omtrent de verduurzaming van jouw woning? Wij bieden onafhankelijk advies, zodat jij jouw huis verduurzaamt in jouw tempo! Wij kunnen met raad en daad bijstaan en samen continu werken aan een zo laag mogelijke energierekening.

Groene projecten

Energiebedrijf Limburg realiseert duurzame energieprojecten samen met partners en zorgt ervoor dat jij daarvan meeprofiteert. Hiermee helpen we niet alleen de provincie met het behalen van haar klimaatdoelen, maar ook jou met het beheersen van jouw energiekosten.

Een Limburgs energiebedrijf voor jou!

Wij zijn een Limburgs energiebedrijf met de benodigde leveringsvergunning en expertise in het Limburgse DNA. Én wij geloven in een stabiele, slimme duurzame energievoorziening in Limburg met eerlijke energieprijzen. Dit gaan wij realiseren samen met álle Limburgse bewoners. Door gezamenlijk te werken aan verduurzaming en beheersbare energiekosten. Zodanig dat we er allemaal beter van worden in de regio. Mens, natuur en werkklimaat.

Inschrijven Nieuwsbrief

Meer Limburgse energie in je inbox? Meld je dan nu aan voor onze Nieuwsbrief!

Neem gerust contact op!

Heb je een vraag, verzoek of opmerking? Neem dan contact op via telefoon tijdens kantooruren of via onderstaand formulier.

Ook mogelijke partners in de energiesector in Limburg nodigen wij graag uit om contact op te nemen! 

Contactgegevens

  • Energiebedrijf Limburg
  • Wycker Grachtstraat 38, 6221 CX Maastricht
  • T 085 401 1373
  • E info@energiebedrijflimburg.nl 
  • Kantoortijden: maandag t/m vrijdag van 9:00 uur - 17:00 uur