`
Duurzaam project
skyline maastricht met hoegbrok

Samenwerking met Coöperatie Stralend MVV!

Al jaren stroomt de Geusselt elke week vol energie. Veel supporters en sponsors lopen warm als MVV speelt. Nu gaat MVV nog meer energie geven. Op het dak van de Geusselt worden zonnepanelen geplaatst, speciaal voor en met de hulp van supporters, sponsors en omwonenden van MVV. De zonnecentrale Stralend MVV zal uit minimaal 870 zonnepanelen bestaan. Deze zonnepanelen worden in samenwerking met NaGa Solar geplaatst op de Noordtribune en op de Noordwesttribune van de Geusselt. 

De Coöperatie Stralend MVV is een coöperatie speciaal opgezet voor de exploitatie van deze zonnecentrale, die per jaar ongeveer 215.000 kWh gaat opwekken. Deze energie wordt door de Coöperatie verkocht aan Energiebedrijf Limburg, want wij zijn de lokale, samenwerkende energieleverancier in dit Postcoderoosproject!

Bewoners in het Postcoderoos gebied kunnen een of meerdere zonnepanelen 'adopteren' en vervolgens korting op hun energiebelasting ontvangen. Hiervoor zullen wij zorgdragen als de deelnemers aan het project naar ons overstappen.  

Wij hebben dezelfde doelstellingen als de coöperatie: lokaal en op duurzame wijze energie opwekken, ook als je op je eigen dak geen ruimte hebt. En voor ons betekent dit groene project een goede basis voor de inkoop van lokaal opgewekte energie.

Wil je meer weten over onze samenwerking in dit duurzame project en de Postcoderoosregeling? Lees dan deze uitgebreide brochure. Inschrijven is mogelijk via www.stralendmvv.nl en dan verwelkomen wij je natuurlijk ook graag voor de energielevering!