Samenwerking in Postcoderoosproject

Coöperatie Stralend MVV

De zonnecentrale Stralend MVV is ontstaan uit de samenwerking van MVV Maastricht en NaGa Solar. Op het dak van de Geusselt worden door NaGa Solar zonnepanelen geplaatst, speciaal voor en met de hulp van supporters, sponsors en omwonenden van MVV. De zonnecentrale Stralend MVV zal uit minimaal 870 zonnepanelen bestaan. 

De Coöperatie Stralend MVV

De Coöperatie Stralend MVV is speciaal opgezet voor de exploitatie van deze zonnecentrale, die per jaar ongeveer 215.000 kWh gaat opwekken. Deze groene stroom wordt door de coöperatie verkocht aan Energiebedrijf Limburg, want wij zijn de lokale, samenwerkende energieleverancier in dit Postcoderoosproject!

Hoe werkt het?

De Coöperatie Stralend MVV werkt met de zogenaamde Postcoderoosregeling. Bewoners in het Postcoderoosgebied kunnen een of meerdere zonnepanelen 'adopteren' en vervolgens korting op hun energiebelasting ontvangen. Ideaal voor iedereen die graag investeert in zonnepanelen, maar geen beschikking heeft over een (geschikt) eigen dak. Lees meer in de uitgebreide brochure.

Samenwerking met Energiebedrijf Limburg 

Als je deelneemt aan dit project, dan is het van belang dat jouw energieleverancier de Postcoderoosregeling ondersteunt, zodat jouw belastingvoordeel verrekend kan worden. Energiebedrijf Limburg zorgt graag voor de uitvoering van de Postcoderoosregeling. Dit betekent dat wij volgens de 'Regeling Verlaagd Tarief' de korting uitbetalen op jouw energierekening. De samenwerking van de Coöperatie Stralend MVV en Energiebedrijf Limburg is gebaseerd op gezamenlijke doelstellingen. Samen werken aan een groener en beter Limburg, Hierbij stellen wij jóuw belang voorop; verduurzaming moet een kostenbesparing opleveren! Meld je hier aan